Header Image Products
Surinaamse roti vellen maaltijdformaat

Surinaamse roti vellen maaltijdformaat

De Paloeloe roti vellen zijn de basis voor een smakelijke Surinaamse maaltijd en kunnen op verschillende manieren worden gegeten. Traditioneel eet men roti met de handen. Scheur een stukje van een roti vel en gebruik dat om het vlees of groente mee op te pakken.

Een roti vel kan ook naar smaak worden gevuld en opgerold. Dit wordt ook wel een roti rol genoemd.

Roti wordt meestal geserveerd met kip, kouseband, (zoete) aardappelen en een hardgekookt ei. Deze bijgerechten worden op smaak gebracht met de verschillende Paloeloe roti mixen. Combineer daarnaast de roti vellen ook met de unieke Paloeloe smoorsauzen mango chutney of smoorsaus piccalilly.

Paloeloe roti vellen worden op ambachtelijke wijze gemaakt met verse grondstoffen, echte kruiden en daarna handmatig gebakken op een plaat.

 

Surinaamse roti smoorsaus piccalilly

Surinaamse roti smoorsaus piccalilly

De Paloeloe Surinaamse smoorsaus piccalilly is een pittige, zoet-zure kooksaus waarmee u thuis op gemakkelijke manier een lekkere Surinaamse maaltijd kunt bereiden. Maar de saus kan ook worden gebruikt als toevoeging bij rijst en groentegerechten of als dip bij diverse snacks en patat.

 

Surinaamse roti smoorsaus mango chutney

Surinaamse roti smoorsaus mango chutney

De Paloeloe Surinaamse smoorsaus mango chutney is een pittige en kruidige kooksaus gemaakt met echte mangoblokjes waarmee u thuis op gemakkelijke manier een lekkere Surinaamse maaltijd kunt bereiden. Maar de saus kan ook worden gebruikt als toevoeging bij rijst en groentegerechten of als dip bij diverse snacks.

 

Surinaamse roti sambal original

Surinaamse roti sambal original

De Paloeloe sambal roti original is een licht pittige smaakmaker met Madame Jeanette pepers die u kunt gebruiken om uw roti of Surinaamse maaltijd net iets meer pit geven.

U kunt de Paloeloe sambal naar smaak toevoegen tijdens of na het bereiden.

Natuurlijk is deze sambal ook erg lekker op een broodje kipkerrie of boterham met kaas.

Surinaamse roti marinade mild

Surinaamse roti marinade mild

De Paloeloe Surinaamse marinade mild is een milde marinade die kan worden gebruikt om vlees, vis of een vleesvervanger op smaak te brengen. Maar de marinade kan ook worden gebruikt als kooksaus of als toevoeging aan rijst en groentegerechten.